10 ian. 2013

Canon dezvaluie noutatile pe 2013: PowerShot N, IXUS 140, Legria si nu numai

Canon si-a dezvaluit noutatile pentru 2013 in sectorul fotografiei digitale, anuntand un val de aparate compacte din seria IXUS si PowerShot, dar si noile modele de camere video Canon LEGRIA.

Canon PowerShot N


Canon PowerShot N este amica ideala a dispozitivelor smartphone, cu un design simetric si neconventional, dotata cu un display touch de 2,8 inch, care poate fi inclinat astfel incat sa fie ingaduita fotografierea din orice unghi.

Disponibil in varianta alb sau negru, noul aparat de fotografiat compact de la Canon prezinta tehnologie Wi-Fi integrata si un obiectiv zoom optic 8x, ideal pentru fotografiile de grup sau peisaje.

Senzorul e un CMOS de 12,1 megapixeli, iar procesorul de imagine este un DIGIC 5 HS System. Dispozitivul va fi disponibil pe piata incepand cu luna aprilie 2013, la pretul de 330 de euro.

IXUS 140

IXUS 140 face parte din categoria altor aparate compacte, alaturi de PowerShot A3500 IS, PowerShot A2600 si PowerShot A1400, pe care Canon le propune ca elemente de noutate in domeniul fotografiei digitale.

Concepute pentru a fi usor de utilizat chiar si de cei mai putin familiarizati cu tehnologia, aceste modele prezinta acelasi tip de procesor DIGIC 4, combinat cu un senzor de 16 megapixeli.

Modelele PowerShot sunt dotate cu un zoom 5x, in timp ce IXUS 140 prezinta unul 8x si posibilitatea de conectare Wi-Fi, la fel ca si PowerShot A3500, facilitand astfel transferul imaginilor spre un dispozitiv smartphone sau tablet, cu sistem de operare iOS sau Android.

LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406

Sunt noile camere video create pentru transmiterea instantanee de continuturi video de volum rezonabil, dotate cu tehnologie Wi-Fi.

Fiecare model a fost prevazut cu un obiectiv Canon HD de inalta calitate, zoom optic 32x si Advanced Zoom 53x, dar si cu un generos display touch, de 7,5 cm.

Noile Canon LEGRIA vor fi disponibile pe piata incepand cu luna martie 2013, la preturile: 507 euro pentru HF R48, 406 euro pentru HF R46 si 303 euro pentru HF R406.


Sirul noutatilor Canon se incheie cu noua Canon LEGRIA HF G25, careia i s-a acordat un spatiu aparte, pentru analizarea caracteristicilor tehnice pe care le prezinta.

Este vorba despre o camera video consumer, conceputa pentru aspirantii videomaker, care doresc sa-si imbogateasca propriile filme cu efecte speciale, in functie de propriile proiecte creative.

In dotarea hardware regasim un senzor HD Cmos Pro combinat cu un obiectiv de deschidere maxima f/1,8, in timp ce obiectivul de unghi larg HD e de 30,4 mm.

Zoom-ul este un 10x, cu tehnologie de stabilizare optica inclusa, display-ul LCD touchscreen este de 3,5 inch, iar memoria interna ofera 32 GB.

LEGRIA HF G25 va fi disponibila pe piata incepand cu luna februarie 2013, la pretul de 1.118 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.