18 ian. 2013

Germania - lansat un eBay pentru musulmani

Economia germana tinteste catre un important rezervor de consumatori potentiali: cele patru mulioane de musulmani, pentru care a fost lansata o platforma de licitatii tip eBay.


Este vorba despre un site la nivelul carora sunt plasate anunturi de vanzare pentru produse dedicate comunitatii islamice din Germania si serviciilor financiar-bancare create in spiritul respectului fata de Coran, relateaza agentia ANSA

In conditiile in care in Germania se inregistreaza o piata in continua expansiune pentru produsele alimentare specifice meniurilor arabe, atentia companiilor producatoare cunoaste la randul sau o orientare noua, catre noul segment de consumatori.

Cele peste patru milioane de cetateni de religie musulmana care traiesc in Germania, reprezinta o veritabile resursa pentru economie.

Puterea de cumparare estimata doar pentru comunitatea turco-germana este de aproximativ 20 de miliarde de euro, precizeaza sursa.

Noul site dedicat comertului electronic functioneaza dupa modelul celebrului eBay si are toate sansele sa cunoasca o infloritoare evolutie in perioada imediat urmatoare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.