28 ian. 2013

J.J. Abrams - regizorul unui nou capitol din Star Wars (Video)

Disney Pictures a decis ca bagheta magica a regizorului J.J. Abrams sa fie cea care va dirija capitolul cu numarul sapte din celebra serie Star Wars.


Potrivit TM News, care citeaza la randul sau diverse surse media americane, cel de-al saptelea capitol al Razboilui Stelelor, va beneficia de ingredientele secrete ale retetei regizorale semnate de creatorul unor seriale de succes precum "Lost" sau "Star Trek".

Disney Pictures a devenit titulara drepturilor asupra celei mai faimoase serii SF a tuturor timpurilor, dupa achizitionarea casei de productie Lucasfilm, la sfarsitul anului trecut.

Alaturi de J.J. Abrams (46 de ani), Disney Pictures a ales sa plaseze penelul scenaristului Michael Arndt, cel ce si-a adjudecat in 2006 un Oscar pentru "Little Miss Sunshine", dar care este cunoscut mai degraba pentru scenariul peliculei Toy Story 3 (2010).

Nu cu mult timp in urma, Abrams marturisea ca este putin probabil sa-i fie incredintata regia acestui proiect: "Cred ca voi viziona filmul in calitate de spectator".

Dar lucrurile par sa fi luat o intorsatura neasteptata, astfel incat Abrams a zdrobit concurenta, care includea o serie de nume cu pedigree de la Hollywood, precum Ben Affleck, Matthew Vaughn sau Brad Bird.

Premiera la Star Wars 7 este prevazuta sa aibe loc in 2015, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.