30 ian. 2013

Kauai - paradisul fotografilor (si nu numai) - Galerie foto

Potrivit afirmatiilor geologilor, Kauai este cea mai veche insula din Hawaii, un taram de-a dreptul magic, cunoscut si sub denumirea de The Garden Island.


Insula are origini vulcanice si reprezinta un veritabil paradis pentru pasionatii de fotografie in aer liber, asa cum se poate observa din galeria foto oferita de The Photo Argus.

Privilegiatii care au beneficiat de posibilitatea de a vizita acest teritoriu plin de splendori naturale, s-au transformat instantaneu, la randul lor, in fotografi ad-hoc, nereusind sa reziste tentatiei de a imortaliza si de a purta acasa, cadrele de o frumusete rapitoare, intalnite in acest loc.

De la colturile din natura, de un verde absolut paradisiac si pana la detaliile coloristice specifice universului floral sau la paleta icredibila a nuantelor imprumutate de bolta la apusul soarelui, iata numai cateva din sursele de inspiratie ale insulei.

Warren Krupsaw este unul din maestrii artei fotografice, care si-a adancit pasii pe cararile din Kauai, fiind poate singurul turist care a vizitat Insulele Hawaii de doua ori la rand, fara sa fi intrat in apa nici macar odata, dar imaginile pe care ni le daruieste, ne ajuta sa-l intelegem...
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.