19 ian. 2013

SUA - ce rochie va purta Prima Doamna la ceremonia de duminica (Video)

Staff-ul Primei Doamne a SUA a reusit sa pastreze discretia absoluta asupra modelului de rochie pe care o va purta aceasta la ceremonia de duminica, in cadrul careia Barack Obama va depune juramantul pentru ce-l de-al doilea mandat al sau la Casa Alba.


Un motiv temeinic pentru ca presa internationala sa astepte cu nerabdare aparitia acesteia la eveniment, pentru a putea despica firul in patru in legatura cu tinuta aleasa de Michelle Obama, relateaza TM News.

In randurile pasionatilor de moda, aceste detalii au darul sa produca o veritabila "febra fashion", gratie talentului Primei Doamne a Statelor Unite, de le a rezerva surprize vestimentare, executand un slalom abil printre tinute elegante, sportive, business si clasic.

"Noi acordam o atentie deosebita modului in care se imbraca First Lady, pentru a-i intelege personalitatea - Michelle reuseste sa fie protocolara si nonconformista deopotriva - e o femeie surprinzatoare", a declarat Lisa Graddy, cea care gestioneaza galeria tinutelor vestimentare ale sotiilor presedintilor americani, din cadrul Muzeului de Istorie din Washington.

Un lucru este insa limpede: din partea carismaticei Michelle Obama, se asteapta un cocktail de eleganta si energie, menit sa electrizeze publicul, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.