21 ian. 2013

Vogue foloseste uraganul Sandy ca sursa de (ne)inspiratie

Vogue s-a avantat in crearea unei campanii fotografice in cadrul careia plaseaza frumoasele sale fotomodele in mijlocul fortelor de interventie care se straduiesc sa restabileasca linistea dupa teribilul uragan Sandy.


Alegerea a reusit sa surprinda tocmai prin absurdul ei: serviciul fotografic semnat Annie Leibovitz incearca sa transforme o tragedie intr-un platou pentru un spectacol fashion, care se potriveste ca nuca-n perete intr-un astfel de context, relateaza BuzzFeed.

Modelele imbracate in tinute apartinand colectiilor Ralph Lauren, Vera Wang sau Donna Karan, sunt strecurate in echipajul garzii de coasta, cu pretentia indecenta de a "da o mana de ajutor", aruncand priviri visatoare la orizont.

Lucrurile nu se opresc aici: doua fotomodele se avanta zambitoare, alaturi de o echipa a pompierilor, imbracate in rochii Narciso Rodriguez si Diane von Furstenberg, intr-o misiune cu obiectiv ambiguu, avand in vedere echipamentul lor numai bun de "stins incendii".

Sa fie vorba despre un inedit omagiu adus curajului celor ce ajuta victimele fenomenului Frankenstorm, sau doar de o alegere complet neinspirata, care va atrage un val de critici pe scara larga, ridica sursa un semn de intrebare asupra noului serviciu fotografic.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.