16 feb. 2013

Angry Birds Trilogy - un milion de exemplare vandute

Angry Birds Trilogy a atins nivelul vanzarilor unui milion de exemplare in lumea intreaga, pregatindu-se sa debarce pe taramul Wii U al companiei Nintendo, pana la sfarsitul anului in curs.

Angry Birds Trilogy

Activision si Rovio Entertainment, producatorii acestui popular joc al pasaroilor infuriati, au lansat aceasta aventura in salsa gaming in septembrie 2012, pentru consolele Xbox 360, ale casei Microsoft, cu compatibilitate Kinect, relateaza agentia ANSA.

La nivel de PlayStation 3, cu suport PlayStation Move si Nintendo 3DS, Trilogy a cucerit o multime de fani, combinand cele trei titluri legendare pentru sectorul mobil, Angry Birds, Seasons si Rio.

Restructurat integral intr-o grafica HD si prezentand un nivel net superior al controlului, pasionatii de gamind, se pot delecta cu o trilogie Angry Birds renovata, construita pe mai bine de 700 de nivele, care garanteaza peste 150 de ore de joc.

"Raspunsul publicului a fost exceptional", a declarat cu entuziasm Jennifer Mirabelli, VP Sales and Marketing la Activision Publishing, Inc.

"Este o satisfactie enorma sa constatam ca mecanicile specifice jocului Angry Birds se adapteaza atat de bine la alte platforme", si-a exprimat incantarea si Petri Jaervilehto, EVP of Games de la Rovio.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.