24 feb. 2013

Berlusconi: Magistratura e o mafie mai periculoasa decat cea siciliana

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, cu putine ore inainte ca electorii sa se prezinte in fata urnelor de votare, a declarat ca magistratura din tara sa este o organizatie mafiota mai periculoasa chiar decat cea siciliana.

Silvio Berlusconi

"Spun asta fiind constient de greutatea cuvintelor mele", a tinut sa precizeze Berlusconi, chiar in ziua in care "tacerea electorala" ar fi trebuit sa se astearna pe intreg teritoriul italian, relateaza TM News.

Afirmatia a fost lansata in fata jurnalistilor greci, dupa parasirea salii in care s-a desfasurat conferinta de presa sustinuta de Milan, in centrul sportiv Milanello din provincia Varese.

"Atacurile defaimatoare pe care (magistratura) le lanseaza impotriva mea, nu se bazeaza pe nimic concret: din 150 de mii de convorbiri telefonice interceptate, nu au reusit sa stoarca nimic compromitator", a explicat Berlusconi, declarandu-se totodata victima unui veritabil complot la scara europeana.

"Continua insa cauzele in care sunt procesat, urmarite nu fara interes de presa din alte tari, unde magistratura e o chestiune serioasa, in timp ce la noi e o mafie mai periculoasa decat cea siciliana...", a declarat Berlusconi, potrivit sursei citate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.