19 feb. 2013

Beyonce si Jay-Z vor sa cumpere ranch-ul lui Michael Jackson

Beyoncè si Jay-Z spera sa cumpere cat de curand faimosul ranch californian Neverland, din Santa Brabara, care i-a aprtinut lui Michael Jackson.


Valoarea proprietatii a fost estimata de evaluatori la circa 18,7 milioane de lire sterline, relateaza Yahoo! Notizie, citand tabloidul The Sun.

Indragitii artisti americani au efectuat o vizita actualului detinator al ranch-ului, Thomas Barack Jr, interesati de domeniul unde a locuit Jacko intre 1996 si 2005.

In prezent, Beyoncè si Jay-Z isi petrec cea mai mare parte a timpului la New York, dedicandu-se mult cresterii fetitei lor in varsta de numai 13 luni, Blue Ivy.

In cadrul emisiunii de televiziune conduse de Oprah Winfrey, Beyoncè a acceptat sa dezvaluie cate ceva din viata intima a caminului sau, punand accent pe legatura profunda pe care o are cu sotul, Jay-Z.

"Esti o femeie care reuseste sa echilibreze enormul sau spirit de independenta cu dragostea netarmurita pentru partenerul de viata", si-a exprimat Winfrey admiratia fara rezerve.

"Asa este si fara indoiala ca nu as putea fi femeia care sunt azi, daca nu mi-as fi unit destinul cu sotul meu", a declarat Beyoncè, potrivit sursei citate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.