7 feb. 2013

Oz the Great and Powerful - un aperitiv magic pe Internet (Video)

In asteptarea filmului Oz the Great and Powerful, a carei premiera va avea loc in Statele Unite pe data de 8 martie, Google Chrome si Disney, plaseaza un aperitiv magic pe Internet.

Oz the Great and Powerful

Este vorba de fapt despre un experiment in cel mai pur stil gaming, care a fost construit ca un fel de "aperitiv" pentru iubitorii genului, relateaza agentia ANSA.

"Find Your Way to Oz" este o invitatie la calatorie in lumea magica a filmului regizat de Sam Raimi, dar pe cararile virtuale ale universului web, in 3D, presarat cu efecte sonore alese pe spranceana de specialistii de la Unit9.

In drumul spre Oz, calatorul va intalni o multime de elemente-surpriza, care vor adauga aventurii sale sarea si piperul necesare unei experiente virtuale care impleteste abil fantezia cu tehnologia.

Pentru a gusta din plin acest voiaj inedit, utilizatorul are nevoie de un computer de ultima generatie, cu posibilitatea de replicare la nivelul unui tablet sau smartphone, gratie versiunii celei mai recente de Chrom, instalate pe dispozitivele cu sisteme de operare bazate pe Android, dar si pe iPhone sau iPad, precizeaza sursa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.