5 mai 2013

Michelle's Style List - aplicatia dedicata stilului Michelle Obama

Desi tinutele primei doamne SUA, continua sa starneasca polemici cu nemiluita, fanii Michelle Obama se vor bucura sa afle ca a fost creata o aplicatie dedicata stilului acesteia.

Michelle's Style List

Este vorba despre "Michelle's Style List", disponibila pe iTunes la pretul de 99 de centi, care promite sa tina mereu la curent publicul, cu alegerile in materie de fashion, ale sotiei presedintelui american.

Ideea nu este noua: o alta aplicatie, similara, a fost creata initial pentru ducesa de Cmbridge, Kate Middleton, de catre Helen Barclay, in 2012.


Gusturile vestimentare ale primei doamne a Statelor Unite, sunt apreciate de multi specialisti ai modei, dar pe Batranul Continent, vocile critice nu ezita sa despice firul in patru, zugravind in culori nu tocmai de invidiat, stilul acesteia.

Este vorba indeosebi despre opinia faimoasei stiliste britanice, Vivienne Westwood, care si-a exprimat in cateva randuri, dezaprobarea, in ceea ce priveste tinutele alese de Michelle Obama, pentru diferite evenimente oficiale, precizeaza sursa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.