4 ian. 2016

Sabine Pearlman: Proiectile sectionate (Galerie foto)

Daca vreti sa stiti cum se poate realiza un catalog de imagini care sa surprinda diferite modele de proiectile in sectiune verticala, e cazul sa va consultati cu Sabine Pearlman.



Aceasta maestra a artei fotografice, de origine australiana, locuieste in prezent la Los Angeles si este autoarea proiectului intitulat Ammo, care reuneste o serie de cadre surprinzatoare.

Fotografiile fac parte dintr-o colectie ce cuprinde nici mai mult nici mai putin decat 900 de cadre, realizate cu ani in urma, mai exact in octombrie 2012.

"Locul faptei" a fost un bunker din Elvetia, construit in timpul celui de-al doilea razboi mondial, dupa cum sustine autoarea, iar proiectul acesta inedit, a fost realizat cu menirea de a dezvalui complexitatea structurii interne a diferitor tipuri de proiectile/gloante.

"Este un fel de reprezentare a celor doua fete ale naturii umane - frumusetea si uratenia - ingemanate intr-o colectie de cadre ce surprind contrastul dintre scopul distructiv al acestor obiecte si frumusetea structurii lor, de o complexitate nebanuita", explica Sabine intr-un interviu publicat de Imaging Resource.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.