17 sept. 2013

Marea Britanie: Regina iubeste cainii rasa Corgi - valeti si bucatar pentru adoratii sai

Faptul ca regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii iubeste cainii din rasa Corgi, nu mai e demult un secret, dar acele privilegiate exemplare care-i fac companie, beneficiaza chiar de un bucatar si de valeti personali.


Detaliile legate de modul in care regina isi rasfata adoratii catelusi, sunt istorisite in volumul intitulat "Pets by royal appointment", care poarta semnatura biografului regal, Brian Hoey.

"Regina Elisabeta a II-a apare deseori in fotografii alaturi de catelusii sai si nu de putine ori poate fi vazuta oprindu-se sa discute cu alti proprietari de exemplare din aceasta rasa si sa se joace cu patrupedele acestora. Majestatea Sa are in acest moment cinci exemplare de Corgi, botezate Emma, Linnet, Monty, Willow si Holly, patru "Dorgi" (o corcitura), care se numesc Cider, Berry, Vulcan si Candy, dar si cinci Cockeri, pe nume Bistro, Oxo, Flash, Spick si Span. Numarul patrupezilor reginei nu este insa niciodata fix, deoarece aceasta obisnuieste frecvent sa adopte sau sa primeasca drept cadou catelusi", scrie Ana Trifan pe Taifasuri.ro.

Hrana micutilor sai prieteni este pregatita de un veritabil Chef, din carne selectionata - filè de vitel si piept de pui - si servita de valeti, dupa ce regina in persoana, adauga sosul deasupra, precizeaza si agentia ANSA.

Un comentariu:

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.