3 aug. 2015

Surprize din lumea supereroilor: Thor revine, dar cu cosite si un fizic bestial

Daca va numarati printre fanii eroului Thor, aveti motive intemeiate sa va entuziasmati: Marvel Comics a anuntat o revenire in forta a indragitului personaj, sub chipul unei reprezentante a sexului frumos.

Ei bine, nu este o gluma: Thor va avea cosite blonde si un fizic care ar face sa paleasca de invidie orice campioana de body-building.


In plus, infatisarea sa va avea darul de a impune respect, gratie unui coif metalic stralucitor si a unui costum-armura care-i va proteja trupul de sirena.

"Noul Thor continua traditia personajelor feminine puternice, precum Captain Marvel, Storm sau Black Widow si nu este doar un substituent feminin al eroului testosteronic din celebrele benzi desenate in perioada precedenta. Este vorba despre un personaj unic in Univers: un Thor-feminin, demn de acest nume impresionant!", sustin purtatorii de cuvant de la Marvel.

Spre deliciul amatorilor genului, noua Thor nu va renunta nici la mantia purpurie, nici la imensul ciocan, pe care promite sa-l utilizeze cu o abilitate desavarsita.

Nu este prima data cand Marvel cocheteaza cu personaje-surpriza de o asemenea factura: imaginatia efervescenta a artistilor companiei a introdus inca din 2013 in peisaj, o Ms. Marvel musulmana si chiar inainte de aceasta, personajul Northstar-gay.

In plus, se zvoneste ca o echipa de specialisti ar lucra concomitent la un Captain America de culoare, asadar Marvel nu si-a epuizat nici pe departe lista de surprize alfate pe rampa de lansare, cu Thor - supereroul feminin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.