6 aug. 2015

Noutati din lumea dronelor: DJI lanseaza Phantom 3 Standard (Video)

Pentru amatorii de informatii din lumea dronelor, soseste o noutate cat se poate de interesanta: producatorul DJI a anuntat lansarea ultimului sau "bebelus zburator" - Phantom 3 Standard.


Phantom 3 Standard - fotograful tau zburator

Este vorba despre un soi de hibrid intre vechiul model, Phantom 2 si Phantome 3, sub forma unei versiuni noi, mai ieftine, a aceluiasi robotel al vazduhului.

Phantom 3 Standard
Din punct de vedere estetic, infatisarea lui Phantom 3 Standard nu se deosebeste prea mult de cea a predecesorului sau, dar camera video cu care este dotat, prezinta o gama ceva mai limitata de functii (nu se pot depasi 30 fps in full HD).

Bateria ii garanteaza o autonomie de circa 25 de minute, iar sistemul utilizat pentru conexiunea cu telefonul pozitionat la nivelul controller-ului este de tip Wi-Fi.

Pentru a largi aria de acoperire, controller-ul dronei este prevazut cu un soi de amplificator, care permite extinderea razei sale de actiune pe o lungime de aproximativ 500 de metri.

Modelul este disponibil deja, la un pret de 919 euro, dupa cum este afisat la nivelul site-ului oficial al producatorului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.