10 nov. 2015

Tehnologia in slujba designului: invitatia-caleidoscop

Pasionatii de tehnologie, care adora aplicatiile in domeniul design-ului, se pot delecta cu un instrument dedicat organizarii evenimentelor de exceptie: invitatia-caleidoscop.

ViewMaster Invitation
Este vorba mai excat, despre o chestiune care tinde sa cucereasca tot mai mult teren in domeniul organizarii evenimentelor cu decor in salsa tehnologica: invitatia 3D.

Aceasta reprezinta o idee cat se poate de atragatoare pentru profesionistii si nu numai, dupa cum subliniaza specialistii unei companii americane, ce ofera interesatilor posibilitatea de a-si lansa invitatiile cu ajutorul unui kit dedicat: ViewMaster Invitation.

Dispozitivul cu ajutorul carora invitatii pot vizualiza un mini-caleidoscop ancorat in atmosfera petrecerii la care vor lua parte, are mai mult aspectul unei jucarii din plastic, dar ofera posibilitatea integrarii a unei serii de sapte imagini in high-resolution, insotite de un scurt mesaj dedicat, pentru o alternativa la clasicele invitatii din carton colorat.

Nu lipsit de originalitate, dispozitivul are menirea de a adauga un condiment special retetei organizatorice pentru celebrarea casatoriei de pilda, pentru un botez sau pur si simplu pentru un eveniment ceva mai iesit din comun, la care se doreste impartaseirea unor momente speciale cu cei dragi.

Daca e sa dam curs unui proverb de pe meleagurile noastre insa - obrazul subtire cu cheltuiala se tine - asadar cei ce doresc sa lanseze astfel de invitatii-caleidoscop (3D), sunt avizati ca vor trebui sa-si usureze portofelul de o suma considerabila: 3.450 de dolari pentru o suta de exemplare personalizabile.

Petrecere frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.