21 ian. 2016

Cea mai sofisticata manichiura (Galerie foto)

Pasiunea femeilor pentru a colectiona pantofi, genti, palarii si alte accesorii asortate, se extinde de regula si asupra machiajului, coafurii si manichiurii, stimuland fantezia stilistilor si specialistilor in domeniu, spre a crea variante din cele mai sofisticate.

Daca ar fi sa alcatuim un top al celor mai elaborate manichiuri, probabil ca acesta ar suporta modificari zilnice sau, oricum, extrem de des, avand in vedere ca insasi clientele contribuie la diversificarea modelelor de aplicat pe propriile unghii, cu propria lor creativitate.

Stelute, inimioare, perle, flori, fundite, motive vegetale, geometrice si abstracte, combinate in mii si mii de variante, sunt gata sa impodobeasca unghiile reprezentantelor sexului frumos in ocazii deosebite, sau pur si simplu de dragul de fi admirate in viata de zi cu zi.

Un lucru este cert: pasiunea pentru manichiuri sofisticate nu cunoaste limite, iar imaginile pe care le prezentam in cele ce urmeaza nu fac decat sa confirme valabilitatea acestui concept.

In culori pastelate sau puternic contrastante, manichiurile capata fara indoiala un aspect de-a dreptul spectaculos, prezentand un unic dezavantaj: delicatetea.









  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.