9 iun. 2016

Genti si posete deosebite - Top 3 cele mai pretioase

Pasiunea doamnelor pentru genti sau posete ar putea fi egalata poate doar de cea pentru bijuterii si/sau pantofi - o categorie de accesorii care le confera distinctie, eleganta si nu in ultimul rand, o amprenta a propriei personalitati.

Unele posete sunt realizate din materiale deosebite si sunt finisate si impodobite cu pietre pretioase, care sporesc valoarea lor, transformandu-le in veritabile opere de arta in contextul lumii fashion.

Iata in cele ce urmeaza, podiumul absolut al celor mai pretioase genti/posete din lume, pentru care reprezentantele sexului frumos ar trebui sa detina un portofel cat se poate de bine garnisit, sau in alternativa, un sponsor pe masura celor mai inalte pretentii:

1. Locul intai ii revine unei posetute cu aspect de bijuterie de lux, avand o valoare de 3,8 milioane de dolari: 1001 de nopti Mouawad - iata o confirmare ceva mai iesita din comun a zicalei "marimea nu conteaza".

1001 Nights Mouawad

Valoarea exorbitanta a acestui accesoriu deosebit se datoreaza faptului ca posetuta este impodobita cu peste 4500 de diamante (galbene, rosii si albe), realizarea sa necesitand 8800 de ore de munca meticuloasa.

2. Medalia de argint revine unei gentute in valoare de 1,9 milioane de dolari - creatie a celebrului designer japonez Ginza Tanaka: Birkin Hermes.

Birkin Hermes

Ca o curiozitate, gentuta a fost realizata in anul 2008, la confectionarea sa fiind utilizat un material-surpriza: platina. In plus, pretiosul accesoriu este impodobit cu 2000 de diamante, iar lantisorul care serveste drept suport de umar, poate fi utilizat pe post de colier sau de bratara infasurata in jurul incheieturii mainii.

3. Pe cea de-a treia treapta a podiumului se plaseaza o splendida geanta, care poarta numele unei celebritati feminine emblematice pentru universul elegantei si distinctiei: Grace Kelly. Este vorba despre gentuta Gold Kelly, by Pierre Hardy.

Gold Kelly, by Pierre Hardy

Desi valoarea acesteia a fost estimata la acelasi nivel cu cea a gentutei plasate pe locul doi, adica 1,9 milioane de dolari, Gold Kelly ocupa ultima treapta a topului din pricina ca este realizata din... aur rosu si este impodobita cu "doar" 1600 de diamante.

Chiar daca in randurile muritorilor de rand asemenea accesorii pretioase nu pot fi intalnite, macar pot servi ca sursa de inspiratie pentru doamnele ce doresc sa isi procure articole de aspect asemanator acestora, in functie de gustul si buzunarul fiecareia.

Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.