9 iun. 2016

Eleganta & Sport: cei mai sic fotbalisti de la Euro 2016

Aratosi, eleganti si cu vino'ncoa, fotbalistii din echipele clasificate la Euro 2016, par sa se intreaca nu numai in performante sportive, ci si in dorinta de a-si impune pe firmament o imagine cat mai atragatoare si un stil personal deosebit.


Lumea fashion nu a ramas insensibila la acest deziderat, alcatuind chiar un top al celor mai apreciati fotbalisti actuali, din perspectiva tinutei vestimentare, aspectului si nu in ultimul rand, a atentiei acordate ingrijirii personale.

Este vorba despre ambitia de a crea o echipa completa, alcatuita din cei mai sexy reprezentanti ai sportului cu balonul rotund, avand la baza un criteriu mai putin obisnuit in lumea fotbalului: eleganta si bunul gust vestimentar.

Iata in cele ce urmeaza podiumul cel mai fascinanti fotbalisti din universul elegantei actuale, potrivit aprecierilor echipei redactionale a portalului Le Figaro:

1. Pe locul intai regasim desigur un francez, avand in vedere ca evenimentul Euro 2016 va fi gazduit pe taramul turnului Eiffel, iar topul este alcatuit in exclusivitate de francezi: este vorba de Benoit Costil, in varsta de 28 de ani, caruia nu vrem sa-i stirbim cu nimic meritul de a se afla pe acest podium inedit, avand in vedere imaginea de mai jos:

Benoit Costil
2. Medalia de argint revine de asemenea unui fotbalist francez (prietenii stiu de ce, sic!) - si anume fascinantului Olivier Giroud, 29 de ani, care se bucura la randul sau de o mare popularitate, nu numai gratie performantelor sportive, ci si sarmului personal.

Olivier Giroud
3. Pe cea de-a treia treapta a podiumului se plaseaza insa un italian si anume Graziano Pellè, in varsta de 30 de ani, care a reusit sa castige atentia publicului iubitor de fotbal si nu numai, cu modul sau de a-si pune in valoare calitatile fizice.

Graziano Pellè
Ca o curiozitate, materialul publicat de portalul francez, stabileste ca celebrul si ambitiosul fotbalist portughez, Cristiano Ronaldo (31 de ani), merita abia locul patru in acest top ceva mai iesit din comun.

Cristiano Ronaldo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.