19 sept. 2017

Cum supravietuieste o relatie sentimentala intre colegii de servici

Nu putine sunt cazurile in care colegii de servici se indragostesc si se lanseaza entuziasti intr-o poveste de iubire care se extinde firesc in timpul orelor de lucru si dupa program, deopotriva.

Cum supravietuieste o relatie la servici
Dar astfel de situatii se pot demonstra complicate uneori, fie din pricina anumitor chestiuni de natura profesionala, fie pur si simplu pentru ca, petrecand prea mult impreuna, partenerii ajung sa se plictiseasca unul de celalalt.

Desi exista companii care prevad prin regulamentul lor de ordine interioara clauze restrictive cu privire la relatiile intime intre salariati, cand iubirea aprinde inimile, regulile de acest gen par sa fi fost create doar pentru a fi incalcate.

Potrivit opiniei specialistilor, se poate gestiona cu mult tact o astfel de conjunctura, dobandind satisfactii, armonie si echilibru de cuplu, urmand patru reguli simple, menite sa guverneze relatia, fara sa se riste un colaps emotional.

Casa-i casa si serviciul e servici 

Formula magica pentru a depasi cu bine problemele ce pot afecta o relatie sentimentala intre colegi, se bazeaza pe o serie de reguli, definite de specialisti drept esentiale: 

1. Comunicarea

Separarea chestiunilor ce tin de activitatea desfasurata la servici in raport cu cele de acasa, constituie o premisa pozitiva cu conditia sa se bazeze pe o buna comunicare intre parteneri. Orice trebuie discutat si rezolvat inainte sa se transforme intr-o bomba cu efect intarziat.

2. Ascultarea

Se spune ca Dumnezeu ne-a dat o gura si doua urechi pentru ca sa ascultam mai mult si sa vorbim mai putin – e o zicala perfecta pentru cei ce se incumeta sa demareze o relatie sentimentala la locul de munca. Ascultandu-se unul pe altul cu atentie, se pot obtine rezultate splendide atat in plan profesional, cat si in cel personal.

3. Limitele zilei de lucru

Ritmul de la servici, din ce in ce mai alert si mai stresant, poate impinge limitele zilei de lucru dincolo de programul normal pentru un cuplu de colegi. Acest aspect este fara indoiala daunator partenerilor: odata incheiata activitatea la servici, e just sa se dedice timpul cuvenit relatiei, sa se rasuceasca intrerupatorul in pozitia „relax”.

4. Fara timp pierdut la locul de munca

Avand in vedere ca timpul constituie o resursa pretioasa, e intelept sa nu-l irosim cand ne aflam la locul de munca. Concentrarea pe rezolvarea sarcinilor de servici in timp cat mai scurt cu putinta, va permite castigarea de momente pretioase pentru cuplu, gratie carora se obtine un plus de complicitate, seductie si armonie – hrana optima pentru o relatie sentimentala de invidiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.