31 mai 2012

Kuru-Kuru Nabe, tigaia magica in care mancarea se invarte singura (Video)

Un dentist de origine japoneza, a inventat tigaia magica, in care mancarea se invarte singura, grazie formei deosebite pe care vasul o prezinta la interior, un element original care imprima o miscare circulara continutului.

Kuru-Kuru Nabe
Tigaia a fost botezata "Kuru-Kuru Nabe" si pare sa fie mai mult decat binevenita in gospodarie, avand in vedere ca in acest vas mancarea nu se lipeste si se prepara mult mai bine, asigurand un amestec uniform al ingredientelor, precum si fierberea mai rapida a acestora, relateaza Giornalettismo.

Parintele acestui articol inedit, a ales pentru creatia sa un nume cu rezonante exotice care, intr-o traducere aproximativa ar insemna "Tigaia Val-Vartej" - un produs care promite o modalitate de a ne hrani mai sanatos.

Un avantaj in plus pe care gospodinele il pot obtine utilizand aceasta tigaie magica, ar fi faptul ca se consuma mai putina energie la gatit, ceea ce nu e de neglijat, in conditiile in care tarifele la gaz si curent electric devin din ce in ce mai piperate, concluzioneaza sursa.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.