28 mai 2012

La multi ani, Kylie Minogue!

Kylie Ann Minogue, frumoasa actrita si solista de muzica disco, a implinit astazi 44 de ani. Nascuta in 28 mai 1968, la Melbourne, Kylie se bucura azi de o popularitate imensa, avand milioane de fani pe toate meridianele lumii, fiind considerata una din figurile emblematice ale culturii pop moderne.

Kylie Minogue
Indragita de public si de critici deopotriva, Kylie a lansat de-a lungul anilor nenumarate slagare, care au fost utilizate, alaturi de imaginea sa, si in campanii publicitare de succes, organizate de companii prestigioase, producatoare de autoturisme, produse cosmetice sau parfumuri, pentru a enumera doar cateva dintre cele mai reprezentative.

Muzeul statuilor din ceara din Londra, i-a dedicat cinci reproduceri, acelasi numar cu care se poate lauda insasi regina Elisabeta a II-a, relateaza Biografie Online.it.

In semn de admiratie pentru vedeta australiana, campionul de Formula 1, Sebastian Vettel, si-a botezat masina cu care a participat la competitia din 2011 (Red Bull R87), "Kinky Kyle".

Printre lucrurile mai putin cunoscute despre artista australiana, se numara si semnificatia prenumelui sau: in randurile populatiei arborigene din Australia, "Kylie" are drept echivalent termenul "boomerang".






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.