29 mai 2012

Un Demo pentru Yahoo Axis (Video)

Yahoo Axis este noul browser al grupului din Sunnyvale, care permite vizualizarea rezultatelor unei cautari sub forma de cadre afisate intr-o succesiune a carei logica este similara celei ce prezinta clasica lista de link-uri textuale relevante.

Yahoo Axis - browser
Noutatea propusa de Yahoo ofera o experienta multiplatforma, care se pliaza perfect pe sistemele desktop PC, Mac sau la nivelul dispozitivelor iPhone si iPad, cu deplina sincronizare a navigarii in salsa cloud, realteaza Webnews.

Yahoo pune la dispozitia utilizatorilor un demo de prezentare a caracteristicilor interfatei si modul in care poate fi fructificat noul browser, mai cu seama in universul mobil.

Acest instrument purtand semnatura specialistilor grupului din Sunnyvale se bazeaza pe o idee originala si de impact garantat, gravitand in jurul avantajelor vizualizarii de imagini ca elemente cu potential de relevanta net superior celui textual.

Yahoo Axis poate fi instalat la nivelul sistemelor de operare iOS ca aplicatie, sau la nivel de PC si Mac in calitate de simpla extensie a celor mai cunoscute browsere existente in prezent pe piata, precizeaza sursa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.