6 iun. 2012

Al Qaida ofera cursuri pentru atentatori kamikaze

"Se cauta voluntari pentru cursurile de atentatori. Experienta si propunerile pentru obiectivele tinta reprezinta un atu" - anuntul este postat pe Internet de reprezentantii gruparii Al Qaida, interesati sa identifice noi amatori de senzatii tari, simpatizanti ai Islamului.

Nu este tocmai clasicul loc de munca pe care il cauta internautul cu precadere, dar atrage atentia mai mult decat ofertele traditionale ale angajatorilor comuni, informeaza TM News.

Organizatia terorista Al Qaida, ramasa orfana de liderul sau Osama bin Laden, opereaza cu tenacitate in Peninsula Arabiei, oferind cu o generozitate incontestabila, "antrenamente pentru atentatori sinucigasi", dispusi sa isi indrepte actiunile kamikaze impotriva "Statelor Unite, Israelului, Frantei si Marii Britanii".

Daca va intereseaza care sunt conditiile de participare la "preselectie", nimic mai simplu: e suficient ca interesatul sa se ofere voluntar, sa contacteze organizatia pe e-mail si sa se audodescrie in cateva cuvinte.

"Obiectivul acestor antrenamente este de a coordona operatiuni care produc un numar mare de pierderi de vieti in randurile inamicilor Islamului", precizeaza anuntul, potrivit sursei citate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.