6 iun. 2012

"on{X}", proiectul Microsoft pentru Android (Video)

Ori de cate ori te intorci la birou, un mesaj dedicat iti avertizeaza partenerii de prezenta si disponibilitatea ta pentru lucru: aceasta este doar una dintre solutiile avansate de sistemul "on{X}", dezvoltat de Microsoft pentru universul robotelului verde, Android.

Este vorba mai exact de o serie de aplicatii reunite sub aceasta denumire inedita, menite sa se adauge pe lunga lista de instrumente utile in lumea business si nu numai, informeaza Webnews.

Initiativa specialistilor grupului din Redmond isi propune de fapt sa automatizeze o serie de proceduri la nivelul senzorilor instalati in dispozitivele smartphone.

Posesorul unui astfel de device, isi poate stabili propriile "reguli" pentru sablonul care va fi executat in mod automat de aplicatiile corelate, personalizand comportamentul propriului dispozitiv in functiile de exigentele personale.

Totul se bazeaza pe JavaScript si se prezinta ca o posibila formula destinata sa ia ulterior calea catre platforma mobila Windows Phone, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.