25 iun. 2012

Armani: Tehnologia ajuta, dar creionul si hartia sunt de baza (Video)

Giorgio Armani nutreste convingerea ca tehnologia este de mare ajutor artistului, designerului, sau creatorului de moda, dar in ceea ce-l priveste, ramane fidel instrumentelor de baza, cu ajutorul carora s-a consacrat: creionul si hartia.

Giorgio Armani
Regele modei italiene a declarat intr-un interviu acordat jurnalistilor de la TM News, ca pentru a obtine calitate si stil, este suficienta o bucata de hartie si un creion, utilizate cu daruire artistica.

Simbol al elegantei in universul fashion, Armani marturiseste ca raportul sau cu noile instrumente pe care le pune la dispozitie tehnologia, este inevitabil, dar nu reprezinta o conditie esentiala pentru a realiza opere de exceptie.

"Tehnologia ofera instrumente excelente: vedem dupa doua secunde fotografia realizata unui model, in timp ce odinioara era nevoie de mult mai mult timp - asadar totul s-a accelerat in procesul de creatie", a explicat Armani unul din avantajele introduse pe calea hi-tech.

"Exista insa limite in ceea ce priveste rezultatul obtinut cu ajutorul tastaturii, fata de cel realizat de mana unei persoane - produsul final e complet diferit, astfel incat raman fidel originii mele de designer pro creion si hartie. Acestea doua imi sunt suficiente pentru a ramane o icoana a stilului in lume", a concluzionat Armani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.