25 iun. 2012

Cine-i (mai) da tarcoale lui Johnny Depp?

La numai cateva zile de la despartirea oficiala de Vanessa Paradis, Johnny Depp (49 de ani), pare sa fie deja luat cu asalt de pretendente, iar ochii indiscreti ai jurnalistilor s-au fixat asupra frumoasei Amber Heard, disponibila, sexi si... bisexuala.

Amber Heard
Amatorii de gossip o considera deja "noua scanteie" care a aprins focul in inima lui Johnny Depp, desi Amber se afla doar in fruntea unei lungi liste de pretendente, relateaza TM News.

Amber Heard este actrita care a filmat recent alaturi de Depp o scena hot in filmul "The Rum Diary" si care pare sa fi devenit la iuteala amica intima a starului hollywoodian.

"E ca o lumina care se revarsa in intreaga camera", l-a descris Amber pe actorul american, adaugand si alte aprecieri, cat se poate de magulitoare: "Johnny e fermecator, o persoana deosebita, asa cum se vede pe ecran, doar ca in realitate e chiar mai bine".

Depp nu pare tocmai insensibil la atentiile frumoasei Amber, desi in prezent aceasta este implicata intr-o relatie cu o alta femeie, fotografa Tasya van Ree, un "detaliu" care nu pare sa constituie o opreliste pentru cei doi, daca e sa socotim dupa declaratiile aceleiasi Amber:

"Ador barbatii, eu ma indrept incotro ma poarta inima si sunt o fata romantica, asemenea multor fete care simt si gandesc ca mine".

Printre principalele sale concurente in cursa pentru a cuceri inima lui Depp, se numara si actrita franceza Eva Green, in varsta de 31 de ani, care a filmat la randul sau o scena fierbinte cu actorul american, in "The Dark Shadows", descriindu-l scurt si concis: "Johnny? E extrem de atragator".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.