29 iun. 2012

Bruce Springsteen - declarat Omul anului de Recording Academy (Video)

Bruce Springsteen a fost declarat oficial "Omul anului", fiindu-i acordat prestigiosul premiu MusiCares pentru  contributia sa creativa si activitatea filantropica desfasurata.

Bruce Springsteen
Titlul a mai fost acordat in trecut si artistilor Stevie Wonder si Paul McCartney, institutia care decerneaza premiile Grammy alegand de data aceasta un alt mare cantautor pentru a fi investit drept "Person of the Year", relateaza TM News.

Printre alte nume celebre care s-au bucurat de aceasta recunoastere se mai numara si Aretha Franklin, Quincy Jones sau Barbara Streisand.

Lui Bruce ii va fi inmanat oficial premiul MusiCares 2013 cu prilejul unui eveniment de caritate, care se va desfasura intr-un cadru privat, programat pentru data de 8 februarie, la Los Angeles.

Potrivit sursei citate, presedintele Recording Academy, Neil Portnow, l-a definit pe Springsteen "un artist renascentist contemporan, un patrimoniu national si un exponent al umanismului de o coerenta exemplara".

In decursul lungii sale cariere artistice, de aproape 40 de ani, Springsteen a castigat 20 de premii Grammy, precizeaza sursa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.