24 iun. 2012

Camera Extra pentru Nokia Lumia (Video)

Camera Extra este denumirea uneia dintre numeroasele aplicatii propuse cu titlu de "caracteristica exclusiva" la nivelul dispozitivelor Nokia Lumia, avansand optiuni noi pentru universul fotografic.

Camera Extra - Nokia Lumia
Serviciul este cu siguranta cat se poate de interesant, permitand expandarea ulterioara a functionalitatilor camerei foto incorporate, prin intermediul unor features care faciliteaza realizarea de fotografii panoramice, in serii de cate 8 cadre consecutive, relateaza Webnews.

In plus, printre "jucariile" inventate de specialistii de la Nokia, aplicatia ofera si alte instrumente performante, precum "Smart Group Shot", extrem de util pentru selectionarea celor mai reusite imagini dintr-un fotografie de grup, "Panorama Shot", pentru surprinderea de imagini la 360 de grade sau "Self-timer Shot", clasica modalitate de auto-declansare.

Camera Extra este deja disponibila in Statele Unite si China, iar la nivelul tuturor celorlalte piete se anunta incepand cu luna iulie a anului in curs, precizeaza sursa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.