23 iun. 2012

Matt Harding - daca dans nu e, nimic nu e (Video)

Matt Harding a cucerit milioane de fani cu dansurile sale postate pe YouTube, transformand astfel ideea intr-un proiect urmarit cu real interes de internauti, pe toate meridianele lumii.

Matt Harding - Seattle
Universul sau este creat din dans-calatorii, dans-prietenii, dans-traditii, dans-costume, dans-emotii si tot ceea ce mai poate fi legat de dansurile popoarelor, in continuturi video pline de culoare si de buna-dispozitie, relateaza Webnews.

Editia 2012 a dansurilor sale executate in lumea intreaga, tocmai a fost publicata, spre deliciul celor ce o asteptau cu sufletul la gura.

Matt danseaza de aceasta data in Coreea de Nord, Liban, Papua Noua Guinee, africa de Sud, Tailanda, venezuela, Indonezia, Australia, Arabia de Sud, Statele Unite, Italia, Mongolia, Maldive, Zimbabwe, Haiti, Iraq si nu numai.

Danseaza chiar si in Siria, unde chipurile balerinilor au fost acoperite sub valul discretiei, pentru a li se asigura cat de cat siguranta, intr-un mesaj unic, care doboara toate oprelistile: ...si daca dans nu e, atunci nimic nu e...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.