9 iun. 2012

Cele mai bizare modele de lenjerie intima (Galerie foto)

Este bine stiut ca fantezia designerilor nu cunoaste limite, dar modelele de lenjerie intima prezentate anul acesta pe podiumul competitiei vestimentatiei sumare de la Tokio, intrec orice asteptare.

Combinatii si croieli frizand absurdul, variante cromatice din cele mai tipatoare si excentricitate din belsug: acestea sunt caracteristicile evenimentului desfasurat in Japonia, la Tokyo’s Bunka Fashion College, relateaza Buzzfeed.

Manechinele cu ochii migdalati, au defilat purtand coifuri de samurai, aripi, ochi atasati pe slip, pene si alte accesorii, care de care mai traznite.

Din colectia de lenjerie intima al carui design oscileaza intre extravaganta si spectaculos, castigatoarea locului de frunte a fost desemnata Aya Furuya, cu modelul intitulat „Junction”.

Cele mai bizare modele de lenjerie intima
Creatia, destul de simplista, daca e sa socotim dupa restul pieselor participante, aduce intrucatva cu desenul aripilor unui fluture, intr-o combinatie de galben cu negru si va lua parte la campionatul mondial care se va desfasura in octombrie, la Shanghai, precizeaza sursa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.