20 iun. 2012

Cernobal - un grup de olandezi incearca sa patrunda in zona interzisa

Un grup de patru tineri, trei olandezi si un cazac, au incercat marti sa patrunda in forta, in zona interzisa din imediata vecinatate a centralei de la Cernobal, doborand, cu un Volkswagen Golf , un panou din plasa de sarma imprejmuitoare.

Cernobal
Protagonistii acestei tentative de a vizita obiectivul prohibit au fost retinuti de politia ucraineana, la periferia zonei interzise, care se intinde pe o raza de 30 de kilometri in jurul Cernobalului, informeaza agentia ANSA.

Este vorba despre un punct situat in apropierea satului Terekh, din Kiev, unde autoturismul cu numar strain a fost oprit de autoritati, dupa ce a intrat in plin, in plasa de sarma cu care este inconjurata zona de risc a centralei atomice cu trista reputatie.

"In timpul unui control efectuat in zona protejata din vecinatatea Cernobalului, politia a surprins un autoturism Volkswagen Golf cu numar strain, incercand sa patrunda neautorizat in aria interzisa, in apropiere de localitatea Terekh din regiunea Kiev", specifica o nota a Ministerului de Interne ucrainean, potrivit sursei citate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.