30 iun. 2012

Cinema: Ryan Reynolds - ultimul nemuritor al seriei Highlander (Video)

Actorul canadian Ryan Reynolds va interpreta rolul ultimului "nemuritor" din seria filmelor dedicate eroului Highlander, introdus cu un rasunator succes pe marile ecrane de Christopher Lambert.

Ryan Reynolds
Noua versiune cinematografica este regizata de Juan Carlos Fresna, realizatorul peliculei "28 Days Later", care il vede pe Reynolds cel mai potrivit in rolul lui Connor MacLeod, desi nu putini se indoiesc de capacitatea acestuia de a se situa la inaltimea predecesorului sau, relateaza Den of Geek!.

Desi Ryan se bucura de o simpatie de netagaduit in randurile publicului cinefil din lumea intreaga, proiectul unui nou Highlander nu este tocmai o sarcina usor de indeplinit pentru un actor tanar, care asteapta de ceva vreme acel rol magnific, menit sa-l transforme intr-o veritabila stea.

Fara indoiala, aceasta este sansa sa de a obtine succesul rasunator la care a visat dintotdeauna, iar daca nici "sistemul de propulsie" Highlander nu va functiona cum se cuvine pentru Reynolds, atunci greu de imaginat ce anume l-ar putea ajuta mai mult, subliniaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.