30 iun. 2012

Carla Bruni - din nou insarcinata?

Carla Bruni pare sa prezinte din nou o serie de rotunjimi speciale, care nu se datoreaza alimentatiei abundente, ci reprezinta semnalul unei noi sarcini, pentru care fosta prima doamna a Frantei se declara extrem de fericita.

Carla Bruni si Nicolas Sarkozy
Cel putin aceasta este convingerea jurnalistilor de la La Stampa, care au dedicat un amplu material vestii, citand tabloidul Closer si subliniind satisfactia fostului cuplu prezidential al Frantei, pentru bebelusul pe care-l va aduce barza in familie.

"Carla Bruni, in varsta de 44 de ani, se afla la ce-a de-a treia sarcina, pentru care va trebui sa manifeste o atentie speciala, bucurandu-se in mod deosebit de sansa de a deveni din nou mama", scrie cotidianul italian.

Carla Bruni a declarat ca intentioneaza sa tina cat mai departe de media pretioasa incarcatura pe care i-o va aduce barza, asa cum a procedat si cu Giulia, incercand sa pastreze pe cat posibil, discretia asupra vietii intime a familiei.

Potrivit altor surse insa, precum TM News, informatia este eronata, iar "rotunjimile" cu pricina sunt numai cateva kilograme in plus, ramase dupa sarcina precedenta: "Carla Bruni nu va dezminti oficial aceasta stire, dar va asiguram ca nu e insarcinata", au declarat asistentii acesteia, potrivit sursei citate.

Carla Bruni e casatorita cu Nicolas Sarkozy din 2 februarie 2008 si are un alt fiu, Aurelien, in varsta de 10 ani, dintr-o relatie precedenta cu filozoful francez Raphael Enthoven, in timp ce pentru fostul presedinte francez, un eventual bebelus ar purta numarul 5 in propria echipa, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.