26 iun. 2012

Food Carving - hrana transformata in opere de arta (Galerie foto)

Ilian Iliev este un artist care a decis sa puna in valoare un potential mai putin explorat al fructelor, legumelor, sau altor ingrediente utilizate in retetele culinare, realizand aranjamente fotografice de o deosebita frumusete.

Food Carving - Ilian Iliev
Cele mai spectaculoase imagini obtinute, au fost reunite intr-o colectie care poate fi admirata pe site-ul personal al artistului, oferind concomitent o sursa de inspiratie celor ce doresc sa confere un aer special cinei,  sau unei mese deosebite in general, relateaza Doublemesh.

Fantezia lui Ilian reprezinta o dovada in plus ca talentul artistic veritabil isi gaseste un mod de exprimare sub cele mai neasteptate forme, transformand chiar si hrana intr-un mijloc de a realiza creatii de exceptie.

Un ochi antrenat sa vada intr-un mar sau intr-o vanata, sensuri si forme cu esente metaforice, plus rabdarea si meticulozitatea impresionanta cu care artistul isi executa operele, constituie doar punctul de plecare pentru realizarea unei galerii de imagini, care promite o continua alimentare cu noi si noi surprize fotografice.

  








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.