26 iun. 2012

Iahturile s-au demodat - bogatasii prefera insulele artificiale

Vacantele petrecute pe iahturi luxoase nu mai sunt la moda, persoanele cu dare de mana preferand sa se relaxeze la "bordul" unei insule artificiale, un proiect elaborat de Orsos Island, o companie austriaca dispusa sa asigure astfel de servicii bizare.

Orsos Island concept
Insula artificiala nu dispune de un motor individual, dar poate fi "tractata" de la un capat la altul al Pamantului, acolo unde apele marilor si oceanelor o permit, desigur, relateaza agentia ANSA.

In afara echipajului, suprafata insulei artificiale, de circa 1.000 mp, ofera gazduire unui numar de 12 oaspeti, carora li se asigura tot confortul necesar pentru a se simti in mijlocul naturii, plutind concomitent pe valurile inspumate.

Insula poate fi plantata cu palmieri sau su alte tipuri de copaci, iar din punct de vedere energetic, panourile solare si sistemele eoliene, asigura tot necesarul consumurilor pe durata vacantei.

"Interesul manifestat de potentialii cumparatori este enorm, am primit comenzi din Australia, din China si din multe alte colturi ale lumii", a declarat Gabor Orsos, omul de afaceri austriac, "parintele" acestui proiect iesit din comun.

Primele insule artificiale produse de compania sa, vor fi "gata de botez" in circa doi ani, pretul unui astfel de excentric loc pentru petrecerea vacantei, situandu-se undeva in jurul sumei de 5,2 milioane de euro, precizeaza sursa.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.