30 iun. 2012

In vazduh, cu Google Glass (Video)

Despre performantele Google Glass, produsul magic al laboratoarelor din Mountain View, se cunosc deja multe lucruri, dar ceea ce ofera o experienta la inaltime, privita prin lentilele tehnologice, e o aventura care merita gustata.

Google Glass Project
Daca pe strada, in gradina, sau in ambient casnic stim deja cum se vede lumea "filtrata" prin instrumentul oferit de Unchiul G, iata in cele ce urmeaza, un video care surprinde un salt din elicopter si o incursiune in universul "Skydiving", prezentat de Webnews.

Protagonistii acestei demonstratii isi incruciseaza secventele surprinse cu ajutorul ochelarilor tehnologici, realizand un mix de imagini, care prezinta o calitate ireprosabila, chiar si in conditiile extreme pe care le presupune situatia de zbor.

Condimentul proiectului este strecurat cu abilitate printre randuri: Google Glass reprezinta un ingredient de 1.500 de dolari, care va putea fi adaugat in retetele dezvoltatorilor incepand cu lunile urmatoare, pentru teste si experiente noi, dupa bunul plac a fiecaruia, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.