24 iun. 2012

Kristy Mitchell, fata care fotografiaza zane (Galerie foto)

Se numeste Kristy Mitchell si este fotograf profesionist. O fata ca oricare alta, la prima vedere, dar care are ceva in plus fata de alti fotografi de talent: se bucura de mare trecere... la zane.

Kristy Mitchell si muza sa, Katie
Este vorba despre realizatoarea seriei intitulata "Wonderland" - Tara Minunilor, o colectie de imagini cat se poate de fantezista, dar care are o muza reala, pe nume Katie, o suava blondina care-si intra atat de bine in rol, incat e dificil sa nu te lasi condus in lumea ei de basm, relateaza My Modern Met.

Ambientata in colturi de natura care amintesc de cele zugravite in tablourile idilice ale lui Rubens, mai putin rotunjimile voluptoase, Katie a cucerit pasionatii de fotografie, lasandu-se surprinsa de aparatul tinerei artiste, in ipostaze incantatoare.

Amintind intrucatva si de universul fantastic al productiei cinematografice de succes Avatar, colectia de imagini purtand semnatura Kristy Mitchell, se potriveste ca o manusa zilei de 24 iunie, considerata de numerose popoare drept magica sarbatoare a spiritelor naturii.










Un comentariu:

  1. whoah this blog is excellent i really like studying your articles.
    Keep up the great work! You understand, a lot of people are searching around for this info, you could help them greatly.
    You may stop by to http://greenfootprints.tv/?q=node/34910/
    on the internet by means of site

    Also visit my site ... football shirt

    RăspundețiȘtergere

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.