1 iun. 2012

Marilyn Monroe - 86 de ani de la nasterea unui simbol

Marilyn Monroe, pe numele sau adevarat, Norma Jeane Baker, s-a nascut la 1 iunie 1926, la Los Angeles, avand sa devina cea mai celebra figura cinematografica feminina de la Hollywood, sex simbol si diva incontestabila pop a secolului XX.

Marilyn Monroe
Demonstrand o personalitate aparte, Marilyn, dincolo de performantele sale profesionale filmografice, a fost implicata in numeroase istorii intime controversate, printre acestea numarandu-se si relatia cu fostul presedinte american J.F. Kennedy, relateaza Biografie Online.it.

Popularitatea de care s-a bucurat actrita in timpul vietii, a ramas la fel de impresionanta si dupa moartea acesteia, Marilyn fiind un adevarat simbol al unei epoci care a marcat schimbari fundamentale in mentalitatea generatiilor contemporane succesului sau de necontestat.

De o frumusete seducatoare, Marilyn a demonstrat un talent innascut pentru modelling si o prezenta scenica remarcabila, pe care multe vedete feminine au incercat sa o copieze ulterior.

Povestea acestui idol blond inca mai starneste controverse, atat in ceea ce priveste spectaculoasa ascensiune in cariera cinematografica, dar si referitor la sfarsitul sau tragic, considerat de numerosi biografi drept consecinta unei conspiratii a celor mai importanti oameni politici ai vremii, subliniaza sursa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.