23 iun. 2012

Noul Nintendo 3DS devine XXL (Video)

Cu un display de dimensiuni superioare, indragita consola la purtator Nintendo 3DS, se relanseaza, oferind utilizatorilor si avantajele prezentate de o baterie mult mai performanta decat cea regasita la nivelul versiunii precedente.

Nintendo 3DS, in format XXL
Este vorba de fapt despre doua noi modele, unul cu display de 4,88 inchi si un al doilea, touchscreen, de 4,18 inchi, ambele oferind o arie vizuala net imbunatatita, informeaza Le Monde.

Aceasta este principala noutate comunicata oficial de specilistii casei japoneze, care au anuntat ca dispozitivul va putea fi regasit pe rafturile magazinelor de specialitate incepand cu data de 28 iulie, la pretul de 200 de dolari, sau 200 de euro in Europa, in trei variante de culori: rosu, albastru si negru.

Bateria promite sa asigure o autonomie de peste 6 ore de joc, in timp ce incarcatorul acesteia se va vinde separat, pentru a facilita economisirea unei mici sume, clientilor care dispun deja de un incarcator de la modelul precedent.

Este cuprinsa insa in pret, micro-memoria Sd de 4 GB, utila pentru salvarea jocurilor sau a altor date importante pentru utilizatori, precizeaza sursa. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.