8 iun. 2012

Vrei sa-ti cumperi o insula? Grecii vand vreo 14 bucati!

Grecia a scos la vanzare online, 14 insule - perle ale Marii Egee, cotate la preturi mai mult decat interesante pentru investitorii privati care doresc sa valorifice potentialul turistic al zonei si nu numai.

Grecia vinde 14 insule
Este vorba despre oferte plasate pe site-ul agentiei Private Islands Online,  care pune la dispozitia celor interesati, fotografii, harti, planimetrie si recomandari pentru organizarea in deplina siguranta a unei astfel de tranzactii intre sectorul public si clientul privat, relateaza Giornalettismo.

La nivelul paginii dedicate Greciei, se regasesc circa 14 insule disponibile, cu preturi care pleaca de la un milion si jumatate de euro, pentru insula St. Athanasios, ajungand la 150 de milioane, pentru insula Patroklos.

Insulele sunt situate in imediata vecinatate a „lumii civilizate”, la circa 25 de  minute de cel mai mare aeroport din Grecia, Eleftherios Venizelos din Atena si la numai 10 minute de portul Lavrion, intr-un cuvant, teritorii perfecte pentru a fi valorificate de stat, dar care se afla in asteptarea unui cumparator privat.

Grecia dispune de circa 6.000 insule, dar cea mai mare parte din acestea sunt mult prea mici pentru a reprezenta teritorii locuibile, numai 227 fiind populate, restul devenind bunuri care, scoase la vanzare, ar putea aduce statului elen un venit care sa-l ajute sa depasesca situatia actuala de criza, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.