10 iul. 2012

SUA, New Mexico - femeia care-si scoate sufletul la vanzare pe eBay

O femeie din New Mexico a decis sa-si scoata propriul suflet la vanzare pe eBay, nadajduind sa obtina astfel o suma interesanta, pentru cele 21 de grame de "produs" invizibil, atat cat se presupune ca ar cantari de fapt sufletul.

Lori N. - New Mexico
Povestea anuntului postat la nivelul faimoasei platforme de comert online este insa ceva mai lunga si cat se poate de trista: Lori N., in calitate de vanzatoare, a fost victima unui teribil accident stradal, in urma caruia a ramas fara un san, unul din plamani i-a fost strivit, iar bazinul si una din gambe i-au fost fracturate, relateaza Le Matin.

Dupa complicatele interventii chirurgicale suportate, Lori nu mai poate nici macar sa scrie, activitate care de altfel ii asigura veniturile necesare traiului zilnic, situatie care a devenit din ce in ce mai apasatoare.

"S-ar putea spune ca gestul meu este unul disperat: intr-adevar, am obosit sa ma lupt cu suferinta si sper sa existe cineva care sa se ofere sa-mi salveze sufletul din ghearele diavolului, cumparandu-l - oamenii s-ar putea ruga pentru mine, iar eu promit sa eliberez un certificat special eventualilor cumparatori", a declarat Lori reprezentantilor presei.

"Suflet foarte putin uzat de vanzare"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.