9 iul. 2012

Super MoonWalking - sfidand legile fizicii (Video)

Celebrul pas de dans moonwalk al lui Michael Jackson - cel ce a reinventat mersul ca racul dand impresia ca doreste sa inainteze - si-a gasit un exponent pe masura originalitatii sale, in California: Eric "The Candyman" Nash.

Super MoonWalking - Eric "The Candyman" Nash
In realitate, "mersul pe luna" nu a fost inventat de Jacko, dar pe fondul sau muzical si cu executia spectaculoasa care a cucerit publicul in cadrul celei de-a 25-a aniversari Motown, pe notele Billie Jean, a devenit cu adevarat un pas de dans celebru, relateaza Giornalettismo.

Eric s-a gandit sa perfectioneze executia miscarilor specifice pana la crearea iluziei sfidarii complete a legilor fizicii, demonstratia sa de virtuozitate fiind surprinsa de camerele video ale spectatorilor ocazionali si postata ulterior pe YouTube, spre deliciul tuturor celor ce au savurat de-a lungul timpului, magia "mersului pe luna".
In plus, viteza executiei si strada transformata ad-hoc intr-o scena deschisa, animata de luminile serii californiene, garanteaza spectacolul, subliniaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.