17 aug. 2012

Obama scoate la bataie carisma sotiei: cine da mai multe voturi?

Presedintele american Barack Obama a decis sa joace cartea carismatica a energicei sale sotii, prezentandu-se pentru prima data in campania electorala alaturi de Michelle, pe scena din Iowa, oferind publicului imaginea familiei ideale americane.

Barack si Michelle Obama la Iowa
Michelle Obama stie, fara indoiala sa abordeze subiectul, implicandu-se direct, alaturi de sotul sau, in lupta pentru prelungirea mandatului acestuia la Casa Alba, relateaza TM News.

"Presedintele vostru stie ce inseamna sa lupti in familie: nu e o situatie imaginara pentru el, ci intelege dorinta de a oferi tot ce e mai bun copiilor si nepotilor - acesta este motivul pentru care il iubesc, pentru care m-am casatorit cu el", a declarat Michelle Obama.

Cand campania electorala se infierbanta, iar presedintele decide sa scoata la bataie arme indiscutabile precum familia si popularitatea de care se bucura Prima Doamna a Statelor Unite, rivalului Mitt Romney nu-i mai ramane decat sa admita ca are de dus o batalie dificila.

Cuplul prezidential s-a prezentat tinandu-se de mana pe podiumul amenajat special pentru discursul electoral din Iowa, pe fondul muzical al piesei "You're Beautiful Tonight", apartinand formatiei U2 - o alegere de efect, socotind dupa reactia celor prezenti, subliniaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.