10 aug. 2012

Zero Dark Thirty: ultimele clipe ale lui Bin Laden (Video)

Iata ca sosesc primele imagini ale noului film "plamadit" sub bagheta regizoarei Kathryn Bigelow, premiata cu Oscar pentru "The hurt locker", care prezinta versiunea cinematografica a misiunii soldate cu uciderea lui Osama Bin Laden, in 2 mai 2011.

Zero Dark Thirty
Premiera va avea loc in Statele Unite, in 19 decembrie 2012, cand Kyle Chandler, Joel Edgerton, Jessica Chastain, Chris Pratt, Mark Strong, Mark Duplass, Frank Grillo si Jennifer Ehle vor deveni protagonistii istoriei eliminarii liderului Al Qaeda din peisajul politic international, relateaza Sky.it.

Pentru debutul pe marile ecrane, o prima data fixata in octombrie, a fost anulata, pentru a evita eventualele polemici pe durata campaniei electorale asociate cursei pentru fotoliul prezidential de la Casa Alba.

Potrivit sursei citate, scenaristul Mark Boal si-a exprimat dorinta de a infatisa povestea capturarii celui mai vanat om de pe Terra, fara a transforma filmul intr-un manifest politic, ci concentrandu-se doar asupra evenimentelor petrecute cu adevarat inaintea mortii lui Bin Laden.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.