1 sept. 2012

Apple AirPlay Direct, streaming audio fara WiFi

Grupul Apple se pregateste sa anunte o noua versiune a tehnologiei de streaming audio, in cursul unui keynote care va fi sustinut in data de 12 septembrie.

Apple AirPlay Direct, streaming audio fara WiFi
Cel putin aceasta este informatia publicata de Webnews, vizand intentiile specialistilor marului tehnologic din Cupertino, pentru prima parte a  lui septembrie, perioada in care fanii Apple asteapta cu viu interes si anuntarea oficiala a noului iPhone.

AirPlay Direct ar putea constitui asadar cireasa de pe tort, care avanseaza o tehnologie mai mult decat binevenita in ambientul streaming, oferind dispozitivelor Apple posibilitatea de a "pasa" muzica in difuzoare, fara  a apela la o conexiune WiFi.

Canalul de transmitere ar fi asigurat prin intermediul unui protocol obisnuit de Bluetooth 4.0. Prima prezentare a tehnologiei AirPlay, a fost sustinuta chiar de Steve Jobs, in septembrie 2010.

Potrivit sursei citate, "AirPlay Direct" ar fi doar un pseudonim, o denumire codificata a noii tehnologii, urmand ca denumirea comerciala sa fie dezvaluita abia in 12 septembrie.

Citeste si: Vom avea harti in 3D de la Apple?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.