9 sept. 2012

COFFEE SHOW LATTE ART 2012 - Siracusa, Italia


Articol sponsorizat de: caffetteriaenonsolo.com

Duminica 7 octombrie, in intervalul 10-19, Centrul Comercial “I Papiri” din Siracusa (Italia), va gazdui,  intr-o zona rezervata, a doua editie a evenimentului Coffee Swow Latte Art 2012, adresat profesionistilor din acest sector.

Coffee Show Latte Art 2012
La manifestare vor fi prezenti campionii italieni Andrea Antonelli si Chiara Bergonzi (campioana en-titre Latte Art 2012), care va participa la Campionatul Mondial ce se va desfasura in Corea, in noiembrie.

Cei doi vor prezenta veritabile creatii artistice constand in realizarea de ornamente in capucino, oferind un spectacol de abilitate si tehnica de Latte Art si evidentiind metodele de intretinere a automatelor de cafea.

Obiectivul manifestarii este de a oferi o gama larga de cunostinte, informatii, tendinte si tehnici din Universul Coffee si nu numai, evenimentul adresandu-se profesionistilor din industria hoteliera,  barurilor, magazinelor de comert cu amanuntul si restaurantelor.

Printre invitati se numara specialisti din sectorul public, baruri, restaurante si hoteluri precum si asociatii enogastromice  (A.I.B.E.S ASSOCIAZIONE ITALIANA BARMEN E SOSTENITORI; A.I.S ASSOCIAZIONE ITALIANA SOMMELIER; O.N.A.V ORGANIZZAZIONE NAZIONALE ASSAGGIATORI VINO; SLOW FOOD; A.M.I.R.A ASSOCIAZIONE MAITRE ITALIANI RISTORANTI E ALBERGHI; F.I.B FEDERAZIONE ITALIANA BARMAN; CONFRATERNITA DELLA SCIABOLA D’ORO; ACCADEMIA NAZIONALE ITALCUOCHI ,ACCADEMIA PIZZAIOLI YTALIANI, A.N.A.G ASSOCIAZIONE NAZIONALI ASSAGGIATORI GRAPPA, PLANET ONE ).

Acestia isi vor uni resursele pentru a-si relata propriile cariere si vor efectua demonstratii de flambage, flair bartending, ornamente cu cafea pentru prajituri, design pentru torturi, prepararea de cocktailuri, degustare de vinuri, si alte produse.

Spre deosebire de celelalte editii, anul acesta la manifestare vor fi prezente noi asociatii care activeaza in domeniu, interesate sa-si promoveze propriile produse si servicii.

“Mangiare bene e non solo”, transmisiunea de la nivelul canalului de televiziune YouTube, a inregistrat deja la sfarsitul lunii august, 85 de mii de vizualizari pentru editia evenimentului din 2011.

“La Confraternita della Sciabola d’oro” va deschide oficial evenimentul, cu destuparea spectaculoasa a sticlelor renumitei sampanii GAZDA.

Serviciile de catering sunt asigurate de elevii de la “Istituto alberghiero Federico II” din Siracusa si de la “Istituto alberghiero Alfio Moncada” din Lentini, coordonati de prof. Vincenzo Moncada si prof. Gaetano Bongiovanni.

Evenimentul este sponzorizat de orasul Siracusa, patronatul regional si Confidustria Siracusa.

N.B.: In cadrul unui nou comunicat de presa, vom prezenta toate evenimentele de pe parcursul zilei, cu fotografii in HD si continuturi video cu interviurile campionilor nationali si delegatiilor prezente.

Informatii si contact:
www.caffetteriaenonsolo.com
E-mail: info@caffetteriaenonsolo.com
Facebook: caffetteriaenonsolo, nr. verde 800 912 479
YouTube tv: mangiare bene e non solo
Organizator: Coffee Show Latte Art, Bongiovanni Gaetano 0039-3333700858 (Italia)


Citeste si: Patrick Roger - un Michelangelo care sculpteaza in ciocolata (Video)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.