9 sept. 2012

Muntenegru: pretentiile lui Tom Cruise sunt exagerate

Despre capriciile vedetelor de ambele sexe, s-au tot scris vrute si nevrute, dar pretentiile exprimate de Tom Cruise in restaurantul unui hotel din Muntenegru, pare sa le intreaca pe toate.

Tom Cruise
Actorul american, in varsta de 50 de ani, a pretins ca toti clientii sa paraseasca localul, pentru ca dorea sa ia masa de unul singur, relateaza TM News.

"Vreau sa cinez singur, am nevoie de intimitate, dati afara toti clientii din restaurant", a cerut Cruise potrivit sursei citate.

Unicul lucru pe care pare sa-l fi uitat actorul, e locul in care se afla: in Muntenegru, oamenii nu sunt dispusi sa satisfaca batand din palme capriciile starurilor, astfel incat Tom Cruise s-a confruntat cu un refuz categoric.

Mai mult decat atat, responsabilii localului l-au luat chiar peste picior, replicand pe un ton acid: "Da' cine s-o fi crezand? Hotelul e plin de oaspeti, ar fi ridicol sa le cerem tuturor clientilor sa paraseasca restaurantul".

Tom Cruise se afla intr-o vacanta pe mare, in zona Adriatica, pentru a se relaxa si a incerca sa depaseasca tensiunea provocata de destramarea ultimei sale casnicii, cu actrita Katie Holmes.

Nemultumit de refuzul personalului de la restaurant, Tom a fost nevoit sa se consoleze cu o cina completa pe baza de peste, comandata la hotelul de 5 stele Forza Mare din Dobrun, pe care a consumat-o la bordul iahtului sau de lux, "Lady S", unde cu siguranta, nu l-a deranjat nimeni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.