16 sept. 2012

Guinness - Made of More: o creatie artistica de exceptie (Video)

Guinness - Made of More este un proiect apartinand celebrei companii producatoare de bere irlandeze si reprezinta  opera de arta la care au colaborat nici mai mult nici mai putin de 20 de artisti.

Cu un videoclip realizat de David Wilson si produs de BlinkArt pe un fundal muzical semnat Woodkid, Olybop prezinta imagini surprinse in timpul lucrarilor care au reunit sculptori, pictori, desenatori si designeri de exceptie, sub semnul unei creatii deosebite.

Din amestecul unor tehnici artistice atat de diferite, s-a obtinut un tot unitar care confirma odata in plus, ca munca de echipa poate conduce la rezultate spectaculoase.

Iar cand este vorba de arta si de un grup de tineri talentati, animati de dorinta de a-si pune la treaba creativitatea si pasiunea, rezultatul depaseste orice asteptari.


A Behind-the-Scenes look the 'Made of More' Sculpture
Film directed by JAKE & JOSH

Music by Woodkid
Artistic Director and Curator: David Wilson
Produced by BlinkArt
Featuring the work of: Village Green, Jethro Haynes,Benedict Hughes, Robert Hunter, Bradley Jay, Corin Johnson, Mark Judges, Micah Lidberg, Alex Simpson, Jason Bruges Studio.
Art Directors: Sam & Arthur
Carvers: Tom Ball, Chris Burbidge, Orlando Campbell, Saena Koo, Julius Lightfood, Artsem Malakhouski, Clementine Nuttall, Maureen Otwell, Joseph Stokes
Saatchi & Saatchi Creative Team : Jonathan Santana and Xander Smith 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.