8 sept. 2012

Obama: Va ofer o cale mai grea, dar care duce intr-un loc mai bun

Presedintele american Barack Obama, in lupta politica pentru un nou mandat la Casa Alba, a lansat un mesaj cat se poate de clar electoratului, subliniind ca drumul pe care-l va calauzi, e mai lung si mai dificil, dar poarta catre un loc mai bun.

Asemenea povestii in care Fat Frumos este sfatuit sa aleaga calea mai grea si mai plina de peripetii pentru a izbandi in aventuroasele sale actiuni, Obama tine sa precizeze ca exista un pret pe care poporul american va trebui sa-l plateasca pentru a putea iesi din criza, in situatia in care se va afla la carma Statelor Unite pentru alti patru ani, informeaza TM News.

"Deciziile de la Washington din urmatorii ani, vor avea fara indoiala un impact de o importanta covarsitoare pentru fiecare din noi, pentru copiii nostri si generatiile ce vor urma, iata de ce e necesar sa alegem cu intelepciune", a explicat Obama pe scena Time Warner Cable Arena din Charlotte.

In finalul discursului sau, Obama a lansat si un atac direct la adresa rivalului sau Mitt Romney, fara sa-i pronunte insa numele: "Republicanii s-au distrat la Tampa, insiruind lucrurile care nu merg bine in America, dar nu au explicat ce au de gand sa faca pentru a imbunatati situatia".

"In 6 noiembrie veti face asadar o alegere intre doua viziuni complet diferite ale viitorului", a tinut sa sublinieze Obama, potrivit sursei citate.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.